Stichting CreaPower

Main menu: Home CreaPower Agenda Foto's Patronen Sponsors Contact

Activiteiten agenda

Op deze pagina kan je informatie vinden over de activiteiten die gepland staan vanuit Stichting CreaPower. Heb je zelf een goed idee en wil je dat onder de aandacht brengen, plaats dan een oproepje op facebook of stuur ons een mail.

Marathon2016 (40K)

CreaPower Marathon editie 2018

12 uur samen creatief zijn voor het goede doel tijdens NL Doet! Zet je de datum alvast in je agenda zodat je er volgend jaar bij kunt zijn? Iedereen die handig is met de naaimachine of haaknaald is van harte welkom.

Datum: 10 maart 2018
Tijd: 10.00 - 22.00u
Locatie: wordt nog bekend gemaakt

CreaPower het hele jaar door

Het hele jaar door zijn er initiatieven die jouw creativiteit kunnen gebruiken. Mocht je een leuk initaitef kennen en onder de aandacht willen brengen, plaats dan een oproepje op onze facebook groep of stuur ons een mail.
Hieronder tref je links aan naar diverse initiatieven:

Naaien

Haken is verbinden: Grootste Gehaakte Deken ter wereld

Leeuwarden is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa en daar is het idee voor het verbreken van het record van de grootste gehaakte deken ter wereld ontstaan. Als zij hun doel halen, dan is er straks een deken af die vijf voetbalvelden beslaat. Dat zijn dan in totaal 10.000 dekens van 140 bij 200 cm. De deken zal na de record poging worden ontmanteld in kleinere dekens die dan weer naar diverse goede doelen gaan en mensen die zo'n deken hard kunnen gebruiken.
Overal in Nederland ontstaan haakgroepjes die hun bijdrage leveren aan dit leuke initiatief: oud & jong, in bejaarhuizen, buurthuizen, bibliotheken, noem maar op. Haken wordt zo echt verbinden en staat dit initiatief voor meer dan een recordpoging. Deelnemers hoeven geen hele deken te haken, losse grannies van 10 x 10 zijn ook goed. Kijk voor meer informatie en inleveradressen op de Facebookpagina. Foto's van de dekens die inmiddels af zijn, zijn te bewonderen op de GGDW2018 Facebook pagina.


Tijdens de CreaPower Marathon van 2017 hebben we 3 dekens voor dit mooie initiatief gemaakt, waaronder een speciaal voor CreaPower ontworpen deken met ons logo

GGHD2 (58K)

Meer haakinitiatieven

Meerdere technieken (naaimachine, haken, breien, ...)

CREAPOWER_logoS (12K)´