Stichting CreaPower

Main menu: Home CreaPower Agenda Foto's Forum Patronen Sponsors Contact

Voorgedragen Instellingen verkleedkleren

De CreaPower vrijwilligers en instellingen zelf konden ook ook dit jaar weer voordrachten doen voor instellingen in Nederland waar de verkleedkleren gaan die we gaan maken tijdens de vierde CreaPower Marathon. We zullen 21 maart aan de slag gaan voor onderstaande instellingen.

Logeerhuis Bijzonder

Jos draagt Logeerhuis Bijzonder voor, een initiatief dat zij online tegenkwam en waar ze meteen van onder de indruk was
Logeerhuis Bijzonder biedt tijdelijk verblijf en dagopvang met professionele zorg aan in huiselijke kring. Zij bieden kinderen met een beperking en hun broertjes en zusjes een gezellig en prettig verblijf met de juiste voorzieningen. Hun missie is ouders en/of verzorgers van een zorgintensief gezin te ontlasten, door hun kinderen tijdelijk verblijf met zorg aan te bieden, ook wel logeren genoemd.Daardoor kunnen zij vrij van zorgen andere activiteiten ondernemen. Door af en toe op adem te komen kunnen zij op lange termijn de intensieve zorg beter volhouden en zullen zij minder snel overbelast raken met alle problemen van dien voor het gezin.

LogeerhuisBijzonder (14K)

Wat zij graag zouden ontvangen:
De verkleedkist van Logeerhuis Bijzonder bevat al 2 heksenjurjes, 2 tutujurkjes, 1 clownspak en een 1 ridderpak (rond maat 134), die intensief gebruikt worden. Zij zouden nu graag een prinsessenjurk ontvangen in maat 164 voor een meisje dat binnenkort komt logeren en zich maar weinig heeft kunnen verkleden in haar jeugd. Met een prinsessenjurk kan ze zich even anders voelen! www.logeerhuisbijzonder.nl

Kinderdagcentrum Zeedauw

Zeedauw is een orthopedagogisch kinderdagcentrum. Er wordt gewerkt aan de ontwikkelingsmogelijkheden van jonge kinderen met een ontwikkelachterstand en of ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen.

Zeedauw (11K)

Wat zij graag zouden ontvangen:
Zij willen graag 2 overalls die zijn versierd met verschillende tastmaterialen.
www.zeedauw.nl

Leer-/werkbedrijf Weet hoe je leeft

Weet Hoe Je Leeft is een dagbesteding voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zij houden wel van een feestje en willen ook graag een keer prins en prinses zijn.

weethoejeleeft (23K)

Wat zij graag zouden ontvangen:
Prinsessenjurk in een volwassen maat
www.weethoejeleeft.nu

Kledingbank Hardinxveld

De kledingbank heeft ook een kado-hoekje voor de kinderen. Ze kunnen natuurlijk hele leuke verkleedkleding gebruiken.

KledingbankHardinx (8K)

Wat zij graag zouden ontvangen:
Verkleedkleding in maat 104 - 140
www.kledingbankhardinxveld.nl

Stichting Combinatie Jeugdzorg Eindhoven/Helmond

Binnen deze instelling zijn o.a. woongroepen voor kinderen met ADHD/ASS die niet meer thuis kunnen wonen. Vooral de tieners van de groep willen zich ook graag eens verkleden in leuke carnavalskleding. Voor hen is er echter weinig.

CombinatieJeugdzorg (105K)

Wat zij graag zouden ontvangen:
Verkleedkleding in maat 104 - 140
www.combinatiejeugdzorg.nlCREAPOWER_logoS (12K)
´